Syndes

Reviews over Syndes en Schneider Webdesign

Iets groots kan nooit gerealiseerd worden zonder enthousiasme.

21
Jan
January 21, 2016, 12:00 am

De Stichting Buddyhulp is een vrijwilligersorganisatie die buddy’s koppelt aan cliënten voor 5 doelgroepen, waaronder chronisch en ernstig zieken. Met ‘vrijwillig’ bedoelen we dat er geen betaalde krachten actief zijn bij de stichting. We bestaan dank zij subsidies en donaties. We voelen het onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om met deze gelden uiterst zorgvuldig om te gaan. Zo ook bij onze multimedia-inspanningen. De stichting had naarstig behoefte aan een nieuwe website én een registratiesysteem. Dit, om de gegevens van buddy’s en cliënten beschermd vast te kunnen leggen, echter wél toegankelijk voor alle coördinatoren. Dat is nodig om heel Noordoost-Brabant te kunnen bedienen, en als zodanig moeten de correcte matches gemaakt worden. Op onze zoektocht kwamen wij uit bij Schneider Webdesign. Een jonge ondernemer die ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt, en onder aantrekkelijke voorwaarden e.e.a. heeft gebouwd. Wij zijn uitermate tevreden met het resultaat. De website heeft al vele aanmeldingen opgeleverd, zowel van buddy’s als cliënten en heeft daarmee zijn waarde al bewezen. We waarderen Schneider Webdesign o.a. vanwege zijn heldere communicatie (hij begrijpt wat wij willen), zijn vormgeving, snelheid van werken, en het meedenken over verbetering van de beide systemen. Kortom, Buddyhulp is een zeer tevreden opdrachtgever!

Henk Engel - www.buddyhulp.nl

Lees verder...

21
Jan
January 21, 2016, 12:00 am

Kurt Schneider heeft voor mij een 3-dubbelrol: hij is mijn cliënt met Syndes, hij is soms mijn opdrachtgever (voor bijvoorbeeld Konings Trademarks) én hij helpt mij met de technische zaken achter de websites die ik bouw. Over het laatste gaat het nu: Kurt is zeer actief in het proberen problemen direct op te lossen. Het maakt niet uit waarover ik bel, hij denkt meteen mee, en vindt eigenlijk altijd snel de juiste oplossing. Een prettige jongen om mee te werken, en zoals ik hem ken ook zeer goed in de saleskant van een bedrijf. Kortom: een actieve meedenkende probleemoplosser!

Monique van Helden - www.graphx66.nl

Lees verder...

09
Dec
December 9, 2015, 12:00 am

Werken met Schneider WebDesign is werken zoals het hoort. Goede contacten, snelle respons, doordachte oplossingen en bovenal: een oprechte no-nonsens mentaliteit. En dat zijn stuk voor stuk voorwaarden voor een fijne samenwerking.

Cor van Doren - www.scoutingboekel.nl

Lees verder...

04
Dec
December 4, 2014, 12:00 am

In een korte tijd heeft Kurt Schneider onze website weer helemaal up to date gemaakt. De website is aantrekkelijker geworden en ook aangepast naar een goede mobile versie. De samenwerking met Kurt verloopt prettig en professioneel en ik zal hem zeker bij mijn relaties aanbevelen.

Walter Cras - www.chemdrycenw.nl

Lees verder...

27
Oct
October 27, 2014, 12:00 am

Na een aantal slechte ervaringen met webdesigners en systeembeheerders vond ik via Google Schneider WebDesign. Kurt Schneider heeft het project snel opgepakt en adviseerde om te werken vanuit een bestaande template, in plaats iets nieuws te bouwen (waar ik elders veel geld aan had uitgegeven, maar niet goed functioneerde). Dit vanwege updates, etc. Met deze template als basis is Kurt de webshop gaan uitwerken, aangepast naar mijn wensen (en dat waren er nogal wat!). Inmiddels onderhoudt hij meerdere webshops voor mij. De communicatie verloopt altijd vlot en op een prettige, informele manier. Ik zou Schneider WebDesign dan ook aan iedereen aanbevelen!

Ziezoe - www.ziezoe.nl

Lees verder...